torsdag 6. januar 2011

Førjulskos og salg av kreative varer.


Da Desember kom hadde gjengen på Kreativt verksted produsert opp mange vesker og laget såpass mange lys, at  vi nå ville prøve oss på ett utsalg. Målet  med utsalget var å vise resten av organisasjonen hvordan vi har det her på Kreativt verksted, samt få solgt litt, og sist men ikke minst holde en hyggelig førjulskos for alle som stakk innom denne dagen. Vi ryddet og pyntet verkstedet så godt vi kunne og  disket opp med kaker, kaffi, julegløgg m.m.!



Mange positive og hyggelige ansatte i Kirkens Bymisjon tok seg en ekstra lang pause fra sitt arbeid og stakk innom oss. Så nær som alle veskene fikk "ben å gå på"  ,og vi som hadde laget dem fikk ros til vi lyste;-) Mange av veskene endte som gaver under trærne! I tillegg ble vi "kvitt" en del av de selvlagede lysene våre samt til/fra lapper (også laget ved verkstedet).

Noen av veskene var så populære at vi fikk bestilling på å sy opp flere av samme sort. Denne bestillingene ble vi ferdig med rett før juleferien. Vi sitter igjen med stolthet over vel gjennomført dag, og smil om munnen med tanke på alle de hyggelige menneskene som var innom denne dagen! Takk til alle som kom;-) VI GLEDER OSS TIL NESTE GANG!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar